Παροχές Δωματίου

Ο εξοπλισμός κάθε Σουίτας είναι πλήρης, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις σας: Κουζίνα με ηλεκτρικές εστίες, φούρνο, ψυγείο, τοστιέρα, καφετιέρα, ηλεκτρικό στίφτη και όλον τον αναλογούντα εξοπλισμό, Σεσουάρ, Ηλεκτρικό σίδερο – Σιδερώστρα, Απλώστρα, Χρηματοκιβώτιο, Κλιματισμό, Τηλέφωνο – Πρόσβαση στο Internet, Τηλεόραση LCD, Ηλιακό θερμοσίφωνα, Πλήρη επίπλωση, Free Wi-Fi. Επιπροσθέτως διαθέτει άνετο Parking μπροστά από την είσοδό του.

Η τιμή περιλαμβάνει

Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 13% και Δημοτικός Φόρος 0.50%. Δεν συμπεριλαμβάνεται πρωινό.

Πρόσθετες πληροφορίες

Η «ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ» μπορεί άνετα να φιλοξενήσει 5 άτομα, καθώς περιλαμβάνει δύο διπλούς καναπέδες που γίνονται κρεβάτι.

Η Executive suite – Αμφιτρίτη ήταν η θηλυκή προσωποποίηση της θάλασσας, η μητέρα των ψαριών, των φαλαινών και των δελφινιών.

Πλήρως εξοπλισμένη σουίτα,εμβαδού 51 τ.μ. που αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο στον οποίο κατανέμονται διακριτά ο χώρος του ύπνου, το καθιστικό, η κουζίνα καθώς και από την τουαλέτα πλήρως ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Η «Executive suite – ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ» μπορεί άνετα να φιλοξενήσει 4 άτομα, καθώς περιλαμβάνει ένα διπλό μεγάλο κρεβάτι και δύο διπλούς καναπέδες που γίνονται κρεβάτι.

Η «Executive suite – ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ» έχει μπαλκόνι με θέα στον όρμο του Πανόρμου. Σε τμήμα του μπαλκονιού έχει διαμορφωθεί ιδιαίτερος σκεπαστός χώρος με jacuzzi.